Expansiunea lucrării lui Dumnezeu în România

Dumnezeu iubește România!

Zilele trecute am fost la înmormântarea pastorului Ioan Berci, un lucrător neobosit al Mișcării Penticostale. Evenimentul a avut loc la Biserica Sfânta Treime din Bistrița, iar serviciul a fost condus de pastorul dr. Viorel Deac. Am rămas impresionat de lucrarea lui, în trecut biserica s-a confruntat cu mari probleme, iar acum a devenit una din primele cinci biserici penticostale din România. Puterea economică este în mâna lor, pentru că au în biserică peste 100 de corporați. Nu voi vorbi despre implicarea lor în diferite domenii și despre proiectele susținute. Îmi doresc la Bistrița un centru creștin care să se implice: spiritual, social, educațional! Clădirea prezentă nu mai răspunde nevoilor secolului 21. Cred în minunea construcției Centrului Creștin Sfinta Treime Bistrița. Nu pun la îndoială modul cum Dumnezeu a ridicat bistrițenii. Astăzi în toată lumea sunt biserici păstorite de bistrițenii și mulți sunt binecuvântați financiar. Vreau să le atrag atenția să nu se mândrească, ci să îi aducă lauda lui Dumnezeu.

În aceste zile am fost vizitat de Episcopul David Oginde din Nairobi, Kenya. Biserica lui numără 40.000 de membri. În România se vor dezvolta MEGA BISERICI. Deși la noi este încă mentalitatea că mântuirea se dă prin cult, cei culți gândesc diferit. Sunt multe biserici și pastori care nu sunt interesați de politica bisericească, ci sunt implicați în lucrarea de trezire care a început în România. Asteptăm lucruri mari de la Dumnezeu! În aceasta seară sunt la aniversarea a 20 de ani de când s-a deschis la București Radio Vocea Evangheliei. Săracii de ei au nevoie de resurse, de sediu și de câte oare nu au nevoie?! Sunt uimit de entuziasmul lui Cristi Pavel, care este directorul stației si face eforturi mari pentru păstrarea echipei și a funcționării decente a RVE. Doamne, fă minuni pentru ei și mărește-le timpul de emisie și înmulțește-le banii, cum numai Tu știi să o faci!

Am citit cu atenție în Cuvântul Adevărului despre excluderea lui Puștan și pe aceiași pagină este un botez în apă. Oare cineva din poză urmează să fie exclus sau Puștan este mort spiritual și cei care citesc ar trebui să înțeleagă mai mult decât este scris în comunicat? Oare a început Dumnezeu să facă curățenie în ARIE? URMEAZA SI ALȚII? PLANUL LUI DUMNEZEU SE DUCE LA ÎNDEPLINIRE ȘI LUCRARE LUI DUMNEZEU ÎN ROMÂNIA ESTE ÎN EXPANSIUNE.

Mardoheu