Revoluția Gloriei

Posted on 7 Noiembrie 2014

În 7 noiembrie 1917 are loc marea revoluție socialistă și se INSTAUREAZĂ COMUNISMUL ÎN RUSIA, iar monarhia este curmată.

La Arad, la GLORIA, se va alege președintele după 20 de ani de monarhie a lui ELI. Se va instaura oare în țară comunismul care se va extinde și în Diaspora română? Pentru această revoluție nu mai este nevoie de călăuzirea de sus, pentru că votanții știu pe cine să voteze înainte de ziua votului.

Nu voi vorbi mult despre canditați, dar trebuie să afirm că Moise nu va elibera poporul din Egipt, ci îl va duce la pășunea uscată a tradiționalismului ajutat și de alți ciobani, care vorbesc despre "calea îngustă" stând în case moderne și conducând mașini scumpe. Bihoreanul nu are șanse pentru că a fost părtaș la MIZERIILE lui Iane și Iambre și, deși își dorește mult poziția, nu o prinde. Singurul care are șanse este Clujanul care s-a ridicat împotriva lui Minciunovici și i-a spus poezia: "TU NU NE MAI PROSTEȘTI/NOI ȘTIM CINE EȘTI!". Moldovenii, care erau mașina de vot, plâng între tindă și altar pentru pierderea poziției de conducere și se întrebă printre lacrimi cum noi, care suntem de ordinul zecilor de mii, să fim conduși de cel care are doar 1000 de oițe. Uită, însă, că maestru în JONGLERII este Nemțeanu din Piatra, care nu are de-a face cu CEL DE SUS, ci doar cu cei de jos. Mulți mă întrebă ce va face Eli? Dacă își încheie mandatul, atunci Mihai va trebui să se oprească dinactivitate. Eli își dorește să fie șeful RESURSELOR pensionarilor, pentru că acolo sunt arginții și profetul Ilie știe de ce numele lui de viteaz a fost făcut public.

În turmă există o UNITATE DE NEZDRUNCINAT, datorită Subvenției și Casei de Pensii. Nu uita că dosarele SUBSOLULUI sunt la Eli acasă și el știe cum să arate cartonașele când, cum și cui. Dumnezeu va intra la judecată cu ciobanii care au făcut din Evanghelie o sursă de câștig. Dacă REVOLUȚIA GLORIEI nu va fi câștigată de cei de acasă, atunci Ardeleanul a pierdut campionatul și cupa și se va duce la Elim să numere finicii. În 1944, Roosevelt a câștigat al patrulea mandat de președinte SUA. OARE CINE VA LUA MANDATUL? În 1996, NASA lansează sonda spațială MARS GLOBAL SURVEYOR..

OARE CE SE VA LANSA? În Rusia, 7 noiembrie este ziua consensului și a reconcilierii, DAR ÎN ROMÂNIA?

Mardoheu