Votul Patriarhului

Posted on 15septembrie 2014

Mai sunt câteva zile si va avea loc primul tur al alegerilor. Dintre cei 14 candidati sunt doi cu sanse reale de câstig. Pentru mine este important votul PATRIARHULUI.

Persoana cea mai puternica din România este Patriarhul Romaniei. Dumnezeu l-a Inzestrat cu o Intelepciune aleasa, aceasta fiind Insotita si de modestie. In ultimii 30 de ani am avut ocazia sa cunosc personal sefi de culte din România, patriarhul s-a remarcat ca un lider puternic, vorbind despre viziune. Desi multi Il critica, de fiecare data l-am aparat si am prezentat calitatile lui de management si leadership. L-a aceste alegeri favorit este domnul Ponta, datorita partidului, socrului, care a fost coleg de facultate cu Patriarhul, sotiei, care este membru al Parlamentului European si pozitiei de prim-ministru, desi multe voturi vor veni datorita numelui bun pe care Il are domnul ministru Titus Corlatean. Una dintre melodiile pe care domnul Ponta a cântat-o poate sa Il Impiedice sa ajunga presedinte - melodia "SUNT ORTODOX". Nu as vrea sa aiba soarta lui Becali care nu a avut nevoie de voturile neo-protestantilor si acum cu toate voturile primite sta la "POARTA ALBa", desi putea sa stea la alte porti mai frumoase. Din partea SERVICIULUI DE INFORMAtII CREsTINE(SIC) am primit vestea ca doamna Daciana a fost la Straja si a auzit vocea cereasca cum ca sotul va ajunge presedinte.

Un alt candidat care nu lipseste la nici o alegere este domnul Vadim. Cu ani In urma am vorbit cu domnia sa despre pocainta si botez In apa. Dânsul mi-a spus ca In Romania nu poti ajunge presedinte daca nu esti ORTODOX. In parte cred, deoarece la alegerile trecute am fost invitat sa-l Intâlnesc pe domnul Geoana care intrase In turul doi. Am discutat cu Domnia Sa si i-am comunicat informatia primita de la SIC: "Nu va câstiga alegerile deoarece exista o Intelegere Intre Presedinte si Patriarh. El mi-a spus ca, In repetate rânduri, a solicitat sa fie primit de Patriarh si nu a fost primit". Imi pare rau ca nu a Inteles ca "CINE SEAMaNa VÂNT, VA CULEGE FURTUNa".

Sunt curios ce se va Intâmpla cu domnul Iohannis, care este sustinut de AMERICANI. România a devenit o COLONIE, desi nu ne place sa recunoastem, dar suntem COLONIALIZAtI sI INDATORAtI.

Nu voi vorbi de cei care ne-au transformat In colonie. Nu voi vorbi de fiecare candidat, dar am o recomandare pentru doamna Udrea, care este o persona cu potential, "Sa VORBEASCa MAI PUtIN DE TRAIAN PENTRU Ca IN ISTORIA ROMÂNILOR AVEM sI ALtI LIDERI, dar daca se va apropia de Dumnezeu va fi ridicata si multe dorinte i se vor Implini, mai ales ca In familia ei sunt persoane nascute din nou.

DOAMNE, ITI CEREM UN PREsEDINTE DUPA VOIA TA, IAR DACa VA TREBUI SA MAI SUFERIM, ITI CEREM PUTERE sI RABDARE.

Mardoheu