De la frunză verde la copaci uscaţi

Posted on 11 Aprilie 2012

În ultimul timp, numele de „Frunză Verde „ a circulat în toată Mass-Media românească, ca o catastrofă care s-a întâmplat într-unul dintre partidele din România .

Ceea ce m-a mirat, e faptul că nu s-a făcut caz de trecerea unor lideri politici evanghelici la alte partide. Oare ce mărturie depun liderii politici evanghelici care sunt traseişti politici? Oare nu urmăresc ei interesul personal?

La începutul lunii martie am participat la Budapesta la întrunirea Comitetului European Penticostal. În fiecare an, liderii denominaţiunilor penticostale din Europa se întâlnesc şi discută strategii pentru promovarea Lucrării lui Dumnezeu. M-am bucurat că în conducerea Organizaţiei Europene avem şi noi un român - pe pastorul Ioan Bochian, care este trezorierul Federaţiei Penticostale Europene. Este pentru prima dată când un român ocupa un post executiv în conducerea unei organizaţii internaţionale. Fără să vreau, văzând cât respect îi dau străinii pastorului Bochian, m-am gândit la manevrele care s-au făcut contra lui în România :

1. I s-a rupt Comunitatea Regională şi s-a format Comunitatea de Constanţa. Liderii acestei rupturi au fost Dumitraşcu Mihai şi Riţişan Ghiţă.

2. I s-a mutat sediul Comunităţii Regionale din strada Cuza Vodă, sectorul 4, în strada Munţii Gurghiului nr.55. Lider al acestei manevre a fost Clona lui Pavel Riviş Tipei, numitul Florin Ianovici, care este născut la Oneşti, dar nu este onest.

3. I s-a luat funcţia de Preşedinte printr-un complot pus la cale de Tipei, trimiţându-l la alegerile din Bucureşti pe Nelu Moldovan de la Oradea, care a avut sarcină precisă să-l înlăture pe Ioan Bochian iar Nelu Moldovan să ajungă Vicepreşedinte. Dumnezeu l-a ajutat să nu ajungă. Vreau să remarc faptul că la Bucureşti, a fost singurul loc în care Tipei nu a participat la alegeri, ci a trimis un delegat. La toate celelalte comunităţi din tară, preşedintele a fost reconfirmat şi Tipei a participat la toate.

4. S-a dorit să îi fie luat şi Liceul pe care el l-a fondat, iar noul Preşedinte Emil Meştereagă a făcut adresă la Inspectorat în acest sens. După ce am vazut toate aceste manevre, am vorbit cu Tipei şi i-am spus că îl va pedepsi Dumnezeu pentru tot ceea ce face.

Aseară am urmărit spectacolul religios oferit în ziua de 1 aprilie 2012 la Biserica Betania din Arad. Nu am putut crede ceea ce mi-au auzit urechile – minciunile rostite de către cei doi lideri :

1.Minciuni religioase rostite de RIVIŞ TIPEI cu scopul de a impresiona lumea politică prezentă în sală. Deşi din punctul de vedere al relaţiilor internaţionale , el este o NULITATE şi cred că a făcut acest lucru ca să mai prindă fiul un mandat, a demonstrat o dată în plus demagogia care-l caracterizează, dar mai ales a demonstrat faptul că şi-ar mai dori încă zece mandate să ajungă la vârsta de 96 de ani în funcţia de preşedinte.

2.Minciuni politice rostite de RADU ŢÎRLE: prezentările şi traducerile au fost jalnice.

-RADULE, nu te gândeşti că sunt şi alţii care înţeleg limba engleză? V-aţi făcut de râs şi tu şi TIPEI. L-aţi invitat pe profetul SAMUEL să sfinţească jertfa lui SAUL.

Rugăciunea mea este să vă dea Domnul pocăinţa la amândoi şi să fiţi eliberaţi de păcatul făţărniciei.

V-AŢI GÂNDIT DACĂ NU MAI PRINDEŢI MANDATE CE FACEŢI?

Mardoheu