LEADERSHIP SUMMIT I 15

Posted on 4-6 martie 2015, Amsterdam

Impreuna cu Dr. Emilia Ceuta am participat la Summitul organizat de Federatia Penticostala Europeana, în calitate de reprezentanti ai Adunarilor lui Dumnezeu din Romania.

Ne-am bucurat sa întalnim lideri mondiali si europeni, de multi dintre ei ne leaga o prietenie de zeci de ani si ne-am bucurat sa îi avem ca oaspeti în Romania.

Dorinta noastra este ca sa avem un impact în Europa si în lume, sa putem transmite generatiei viitoare bogatia spirituala pe care am mostenit-o prin focul primit la Rusalii si care arde necurmat în inima noastra.

Au fost reprezentanti din 35 de tari: Austria, Belarus, Belgia, Bulgaria, Africa Centrala, Croatia, Cehoslovacia, Danemarca, Anglia, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Lituania, Macedonia, Malaezia, Moldova, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Romania, Serbia/Muntenegru, Slovacia, Slovenia, Spania, Elvetia, Suedia, Ukraina, SUA. Summitul a fost deschis cu un timp de lauda si închinare dupa care au fost prezentate mesajele de bun venit. De asemenea, am avut întalniri pe sectiuni:

· Botezul cu Duhul Sfant astazi
· Plantarea de Biserici
· Traficul uman, reabilitare de la adictii, restaurarea persoanelor marginalizate
· Femeile în Biblie si în vremea noastra
· Darurile Duhului Sfant astazi
· Networking în Europa
· Lucrarea cu tineri
· Dezvoltarea networkului European de Rugaciune
· Lucrarea cu musulmani, emigranti etc.
· Transformarea societatii
· Rezolvarea nevoilor liderilor
· Dezvoltarea unei casnicii sanatoase
· Creearea unui program de misiune mondial
· Zidirea Bisericii prin unitate
· Lucrarea cu copii
· Dezvoltarea networkului media în Europa
· Instrumente pentru programul de UCENICIZARE


Doresc sa spun cateva lucruri:

Cred ca Dumnezeu a adus vremea cand Europa sa fie transformata de Duhul Sfint. Desi Europa este socotita CONTINENTUL NEGRU, deoarece bisericile sunt transformate în moschei, materialismul a început sa înfloreasca la cote alarmante. Lumea nu mai este interesata de divinitate si de a face din biserica un loc dorit, unde fiecare se simte bine. Biserica a devenit un loc de perelinaj, doar pentru perioada de criza, iar învatatura biblica este pentru multi demodata si au transformat biserica într-un CLUB DE SOCIALIZARE. În fiecare dimineata si seara au fost prezentate mesaje biblice pentru a mobiliza lideri la înnoire spirituala si dedicare personala. În Europa este nevoie de LIDERI EDUCAtI sI ÎMBRaCAtI cu puterea Duhului Sfant. Vai de cei care se considera lideri dupa standardul lumii si nu dupa barometru Dumnezeiesc. Mesajul biblic a fost transformat în cuvantare filosofica uscata, pentru a impresiona audienta prin cultura detinuta de PALAVRAGIU, iar liderii formatori de opinie stau în tufele pacatului si au facut din biserica TRAMBULINa PERSONALa, încercand sa manipuleze masele pentru obtinere de fonduri.

În Europa sunt 773 milioane de locuitori.
Dumnezeu ridica o generatie în Europa care va face mari lucrari pentru Dumnezeu.
Pregatiti-va sa vedeti minunile lui Dumnezeu!

Mardoheu,Singapore/8- 16 martie, 2015