EPISTOLA LUI MARDOHEU

Posted on 6 Decembrie 2011

CĂTRE PASTORUL PUSTAN IOAN CU NUMELE DE SCENĂ "VLADIMIR".

Dragă frate Pustan,
Salutări din Bucureşti!
Am urmărit cu deosebită bucurie predica pe care ai ținut-o la Biserica Speranța din Cluj! FELICITĂRI! Pentru că te cunosc de zeci de ani, aş dori să iţi spun citeva lucruri:

1 - Dumnezeu te-a ridicat şi tu trebuie să îi aduci Glorie Lui! Nu uita ca mândria ruinează!

2 - Am primit predica care ai ținut-o la Biserica Greco-Catolică în Timișoara. Deşi cred în Mişcarea Ecumenică, modul cum ai încheiat predica inchinandu-te la ICOANE şi făcându-ți CRUCE este o RUŞINE ŞI O BĂTAIE DE JOC adusă Bisericii Penticostale şi Slujitorilor ei!

3 - Atunci când am vorbit cu Pastorul DR. TIPEI despre tine, mi-a spus câteva lucruri:

- Stelele in cădere lucesc cel mai tare? Să fii tu Steaua Căzătoare a Cultului Penticostal? SĂ FII CĂZUT DIN CREDINȚĂ ? - Tu umpli sălile cu fanii dar nu faci UCENICI! NU UITA, DOMNUL A INVESTIT ÎN UCENICI, etc.

4 - Asocierea ta cu Pastorul Florin Ianovici este TOXICĂ. Ai GRIJĂ să nu pierzi Livada de Cireşe! Nu vreau să îţi spun prin aceasta scrisoare, tot ce a spus Pastorul Emil Bulgar despre Florin. Te rog să îi spui lui Florin să îşi păstreze promisiunile facute şi să răspundă la telefon! Daca nu se schimbă, va intra Dumnezeu la Judecată cu el.

5- Te rog să te gândeşti la înaintaşii mişcării Penticostale, care, pentru că nu au vrut să îşi facă cruce, au suferit bătăi, au stat la inchisoare şi unii chiar au murit în închisoare!

Nu voi discuta gesturile tale din punct de vedere biblic, pentru că ești un teolog! Dacă ai altă încredinţare, îţi recomand să te retragi din Cult pentru a nu fii pus în situaţia de a fi SUSPENDAT. Nu te baza pe prietenia Șefului si nici pe Carentele Colegilor Păstori!

6- Te rog să analizaţi aceste sfaturi pentru ca nu as dori să se spună despre tine şi Florin că sunteți IANE SI IAMBRE(2Timotei 3:1-9)

7- Te salut cu 3 Ioan v 13-14

Mardoheu