TĂIEREA CAPULUI LUI IOAN MAIEREANU

Posted on 16 Decembrie 2011

CĂTRE PASTORUL PUSTAN IOAN CU NUMELE DE SCENĂ "VLADIMIR".

In calendarul bisericii ortodoxe pe 29 august sta scris:TAIEREA CAPULUI SFANTULUI PROROC IOAN-Post Negru.

Noi vorbim despre Ioan din Biblie, dar uitam ca langa noi sunt oameni care vor doar CAPUL OMULUI LUI DUMNEZEU, ca sa fie siguri ca au scăpat de el! Oamenii lui Dumnezeu nu sunt pe placul lui Irod.

Irozii din zilele noastre te lauda si stau linga tine in calitate de asistentii(FELCERII), iar liderii fraieri cred laudele lor. Cu cat te lauda mai tare, cu atat vor sa scape mai repede de tine.

Atunci cand vrei sa distrugi pe cineva, nu te interesează PAGUBA PRICINUITA EVANGHELIEI -reputatia persoanei, rușinea familiei, etc Chiar daca este episcop si a construit multe biserici, a sponsorizat sute de oameni care sa meargă sa ducă vestea buna, a ajutat familii in nevoie,etc. Nu țin cont de nimic vreau doar distrugerea persoanei. Daca mă intristeaza ceva, este PASIVITATEA COLEGILOR. Sunt indignat atunci cand un coleg trece prin NECAZ,iar noi nu stam langa el si ne ascundem in vizuinele noastre, ca sa nu se spună ceva despre noi.

PASTORILOR DE CE VA LĂSAȚI INTIMIDATI DE DRACUL?

Am primit de la fratele YOUTUBE o serbare unde evanghelistul îmbrăcat in alb alături de prieteni, isi aniversa ani de bucurie si tare il mai lauda o familie! După doi ani, s-a ivit o CONTROVERSA BISERICEASCA care a fost prezentată la TV si transmisă in toata lumea. Dumnezeu știe care va fi sfarsitul acestor evenimente.Nu mă voi pronunta asupra acestor evenimente, pentru ca sunt organe in drept care sa analizeze si sa decidă.

Dumnezeu isi apară slujitorii si cine se atinge de ei se atinge de lumina ochilor Sai! Daca cineva a pacatuit, merita sa plătească. IN ADUNARILE LUI DUMNEZEU DIN ROMANIA DUPĂ 7 ANI ORICE FAPTA SE PRESCRIE.

7 Lucruri pe care le face Irod Matei 14 :1-12

1-IROD DOREȘTE SA PRINDA PE CEI SPIRITUALI-Matei 14:3a

2-IROD DOREȘTE SA LEGE PE CEI SPIRITUALI -Matei 14:3b

3-IROD DOREȘTE SA PUNĂ LA ÎNCHISOARE PE CEI SPIRITUALI Matei 14:3c

4-IROD DOREȘTE SA OMOARE PE CEI SPIRITUALI-Matei 14:5

5-IROD DOREȘTE SA MULTUMEASCA PE CEI CARE PAREAU SPIRITUALI-Matei 14:6-9

6-IROD DOREȘTE SA ISI PĂSTREZE CUVANTUL SI SA PARA SPIRITUAL-Matei 14:10

7-IROD DOREȘTE SA DEA SATISFACTIE PĂRȚII FEMININE SI SA FIE SPIRITUAL -Matei 14:11-12.

Mardoheu