EPISTOLA LUI MARDOHEU

Posted on 1 Ianuarie 2012

Dragă frate preşedinte Tipei,

Doresc să iţi transmit cele mai bune urări pentru anul 2012! Astăzi, la emisiunea Pastorul cel Bun, a predicat fiul tau Pastorul Oty Tipei. Doresc să iţi mărturisesc sincer, că ar trebui să fii mandru să ai un asemenea copil!

M-a impresionat modul in care cunoaşte biblia, relevantă mesajului, ordinea logică şi cronologică a ideilor, modul sincer de prezentare a mesajului şi mărturiile care au imbrăcat in chip luminos predica. EL VA FII PASTORUL PRINCIPAL LA BETANIA IN LOCUL TAU, deasemenea se va ocupa de biserica din Paulis, unde se află Leagănul cultului penticostal, care acum este şi Creştin conform noii denumiri. IL ROG SA FIE ATENT, CĂ L-AM VAZUT "PROFESOR CIREŞAR"!

Prin prezentă epistola, te rog să te gândeşti in anul acesta, la câteva lucruri:
1-Sub conducerea ta, mişcarea penticostală a fost murdărită cel mai tare! Pata făcută de cei de la Marea Neagră şi Dunăre nu se va putea şterge nici cu ISOP sau alte substanţe chimice. ESTE MIZERIA DE CARE SE VA VORBI ŞI DUPĂ CE VEI MURI TU!

2-Congresul Cultului se ţine odata la 4 ani şi durează 4 ore, o ora pentru fiecare an de mandat. De ce nu pui pastori sa stea mai mult timp impreună pentru a avea partaşie? Partea financiară nu este o problemă la Penticostali! Suntem binecuvantaţi de Dumnezeu!

3-Din anul 1994 eşti presedinte, in toţi aceşti ani nu ai venit cu nici un proiect care să fie viziunea ta personală. Lucrul acesta nu iţi face cinste! NU AŞ VREA SĂ SE SPUNĂ DESPRE TINE CA DESPRE SAUL-1 Samuel 15:10-11,10 Domnul a vorbit lui Samuel, şi i-a zis: 11,,... imi pare rău, că am pus pe Saul împărat, căci se abate de la Mine şi nu păzeşte... cuvintele Mele! Samuel s-a mahnit......, şi toată noaptea a strigat către Domnul" Nu imi ramane decat sa ma rog pentru tine!

4-Participarea ta la intalniri internationale este ZERO. Nu este suficient sa te lauzi cu numarul de biserici.In lume Dumnezeu face o lucrare noua si tu ar trebui sa fii promotorul acestei noi lucrari.Daca nu te intalnesti cu mari lideri ai lumii si nu inveti de la ei, vei ajunge sa plimbi vaca prin Gradiste!

5-In toti acesti ani ai reusit sa fii Profesor de sah, desi eu cred ca tu esti MAESTRU.Poti sa faci cate mutari vrei, nu uita ca vine ziua cand vei primi SAH-MAT.In toti acesti ani, nu ai pregatit nici o persoana care sa fie SUCCESORUL tau, la fel cum Moise l-a pregatit pe Iosua. NU FII MULTUMIT CA AI SALARIU SI INDEMNIZATIE MARE! Nu uita investitia in oameni este cea mai buna!

6-Cred ca esti convins ca primesc telefoane, de la cei care slujesc in cult.Sunt multe persoane/biserici care ar dori sa fie vizitati de tine.De ce nu faci o echipa de pastori dintr-o zona si sa ii duci cu tine o saptamana intr-o calatorie misionara in alta zona si in fiecare seara sa faceti evanghelizari, iar dimineata sa aveti un cuvant de invatatura! SA INVATAM DE LA DOMNUL ISUS Matei 9:35 Isus străbătea toate cetăţile şi satele, învăţînd pe norod în sinagogi, propovăduind Evanghelia Împărăţiei, şi vindecand orice fel de boală şi orice fel de neputinţă, care era în norod.

7-Doresc sa primesti aceste ganduri si sa stii, ca am spus-o si imi mentin parerea: ''IN PREZENT NU EXISTA UN ALT PRESEDINTE MAI BUN CA TINE'', dar te rog, nu te culca pe laurii victoriei! Philemon 1:21

Ţi- am scris bizuit pe ascultarea ta, şi ştiu că vei face chiar mai mult decât îţi zic!

Mardoheu